Modele de biletele de dragoste

10. dragostea mea pentru tine este ca un océan, continua Cat Vezi cu ochii si pare fara sfarsit. Te Iubesc! Care sunt cele mai importante lucruri în dragoste? Încrederea, siguranța, dependența? Sau fidelitatea? Și atunci Când ELE nu mai există, ce urmează pentru o soție labilă psihic sau pentru o Alta hotărâtă, o pictoriță consacrer Artei sale? Când Viața se transformă Într-o Mare minciună, Crima este o soluție? Într-o Lume șocată de propiile EI reacții, sau ALE celor DIN Jur, spectacolul dragoste în Patru tablouri nu da răspunsuri, Dar ne încarcă de întrebări. Dragostea nu sont nevoie de cuvinte, EA oprestete prin Priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! Te Iubesc Dragostea nu este despre de cate zile, saptamani, Luni, suntem Impreuna, ci Cat de mult te iubesc in fiecare zi. Iulia Chivu, Revista Teatrala radio-dragoste în Patru tablouri sau GOANA după variație Dragostea este doar un cuvant pana cand intalnesti PE cineva care sa II DEA un sens acestui cuvant. AM Doi Ochi care vor sa te Vada, AM doua Maini ce vor sa te imbratiseze, AM doua Buze ce vor sa te sarute, Dar am o singura inima ce Bate numai pentru tine! Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-As spune ca te iubesc pentru totdeauna! Te Iubesc si azi si simt ca te voi iubi Mereu… Cine iubeste azi Inebuneste! Cine nu iubeste inseamna ca e nebun deja! Te iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeecese! {{rep.locatie.name}}, {{rep.sala.name}}, {{rep. Oras}} esti cel mai Frumos lucru Care mi s-a intamplat pana acum! Si Culmea, inca nu-mi Vine sa cred! Te Iubesc mai mult decat As putea sa-TI filé, ASA ca o sa incerc sa-TI ARAT. Sper sa Poti vedea… Esti cel mai Dulce vis al meu. Te Iubesc pana la CER si inapoi de un infinit de ori. Dumnezeu ma Tine in viata, Dar tu ma Tii indragostita.

Uite 6 mesaje de dragoste Atât de WTF, încât geniale sunt. Cine-a zis că trebuie să Mergi PE “clasic” 100%? Dragul meu tu esti soarele si dimineata MEA. Ador sa te VAD cand zambesti, Ador sa te vad cum Razi, Ador sa te VAD joyeux alaturi de mine. Te Iubesc! Opt litere, doua cuvinte, un singur inteles: Te Iubesc! Cateodata, CEA mai buna reclamatiile de a-TI exprima iubirea si sentimentele este in cateva cuvinte. IATA o Lista cu mesaje de dragoste scurte prin care sa-i Arati persoanei pe care o iubesti Cat de mult conteaza pentru tine si CATA fericire a adus in viata ta. M-am trezit in aceasta dimineata cu sentimentul ca trebuie sa CRF recunoascatoare pentru cineva MINUNAT DIN viata MEA. Tu! ITI multumesc ca Esti in viata MEA! Această introspecție, gândită aproape cinématografic de regizoare, Duce la dedublarea eroului DIN roman prin prezența scenică a Doi actori. Astfel, el este Ștefan Gheorghidiu cel Care vorbește, bântuit de un sine prea-peline, un “suflet tare”, așa cum spune, «rătăcit în viață și neadaptat la compromisuri, stăpân PE o minte Geometric organizată, Dar descompus de asaltul insidios Al iubirii “.

Celălalt Gheorghidiu e acel Ștefan DIN trecut Care trăieșteultima noapte de dragoste pasională cu Ella, Care e măcinat de gelozie, Care luptă în tranșee în întâia noapte de război.